PREGUNTES FREQÜENTS


Que és un brevet ?
El mot brevet , ve de la paraula francesa "breveté" i no vol dir breu (no són pas pas pocs quilòmetres , doncs el brevet més curt és de 200 !) sinó homologat.

És tracta d'un recorregut homologat per una entitat que "dona" fe de que el ciclista ha fet un quilometratge determinat. NO ÉS UNA CURSA.

Es tracta d'una excursió personal seguint un recorregut per carreteres obertes al trànsit, amb un màxim de temps, en el nostre cas al ser 400 km són 27 hores.

La ruta estarà marcada ?
No, el ciclista ha de seguir la ruta tot llegint el rutòmetre que us proporcionem o bé seguint les indicacions del vostre gps amb el track del recorregut que us podeu descarregar aquí.

Com ha d'anar equipada la bicicleta ?
En el nostre cas caldrà dur la bicicleta equipada per rodar de nit. això vol dir : llum al davant i al darrera.  El llum del darrera, de color vermell, no pot fer intermitències.


He de dur algún altre element obligatoriament ?
A part de dur la bicicleta preparada per poder circular de nit (llum al davant i al darrera) , he de dur el casc i una armilla reflectant.

Tot i no ser obligatori , també és aconsellable dur un llum fixat al casc , de tipus frontal per poder veure millor als trencalls i els senyals , o en cas d'avària poder reparar.  Aquest enllumenat però, no substituirà en cap cas a l'obligatori fixat a la bicicleta.


En qualsevol cas podeu consutar el REGLAMENT DELS BREVETS RANDONNEURS