CONTROL ARRIBADA SOUAL

A Soual , aneu al control d'arribada que estarà situat a l'espai "Maison des Jeunes" just al darrera de l'ajuntament / Mairie. (mapa)

Despres d'entregar el vostre carnet de ruta degudament segellat i signat us retornarem la bossa d'equipatge que ens hagueu entregat a Calaf.

Els que volgueu medalla (opcional) haureu de marcar-ho al carnet i abonar allà el seu import (10€).

Els que hagueu triat l'opció tornada en bus tindreu habilitada una sala dormitori a costat del control d'arribada , on podreu dutxar-vos i dormir.

Recomanem que trieu un equipatge de mà com als avions (55x40x20cm ) . Penseu que hem de tornar amb gairebé 40 bicicletes juntament amb la comitiva de Calaf.

A la zona de l'arribada podreu disposar de begudes. També hi haurà sopar fred però us recomanem que si heu d'arribar molt tard sigueu previsors i busqueu una solució amb temps (entrepà) , tenint en compte que a França els horaris de cuina i restauració no són com els nostres i sopen molt més d'hora.

A costat del dormitori també hi haurà una zona per deixar les bicicletes fins el moment de ser carregades al bus.

Diumenge al matí (9h a 10h) s'embalaran i prepararan les bicicletes per carregar-les al bus.



Els que heu triat l'opció BUS teniu un petit esmorzar i el dinar del diumenge gratuit i us podeu considerar membres de la comitiva. 

Podeu consultar els actes del diumenge a l' agenda