TRACK I RUTA DEFINITIVA

Ja teniu disponible la ruta homologada i definitiva , es tracta de la ruta SP 487

PERFIL    es manté el mateix perfil
 
RUTÒMETRE  PDF


OPENRUNNER   TRACK   ID=7129693


WIKILOC    TRACK  ID=17593519


CANVIS EFECTUATS: 
Respecte l'anterior track que us haviem proposat hi ha dos canvis: 

1) Al quilòmetre 30 abans d'arribar al pont , cal agafar el cami rural asfaltat que surt a dreta (Mafrica / Sant Marti de Torruella.  

Després de passar a tocar de l'escorxador (Mafrica) arribareu a un lloc ben original el "Casal Rojas" . 

Un curiós indret on els artistes hi han estat ben rebuts. Una llàstima que el seu impulsor , en Josep Rojas Miró fa uns anys ens deixà. La seva obra però encara és digna d'admirar.
Tot i que no tingueu temps per assaborir el moment, preneu nota per una altre dia amb calma fer una passejada o com no un geocaching , de ben segur no us deixarà indiferents ...!


Més endavant passsareu pel bell mig d'una granja de vaques més pròpia del Pirineu que del Bages. 

Al arribar al trencall de Callús , gireu a dreta passant per damunt del pont vermell i arribareu al control. 

Vigileu al travessar la C-55 doncs acostuma a ser una carretera amb trànsit.2) Al quilòmetre 332 al pas per Carcasonne . Després de passar per la Cité i poder admirar de prop les muralles de la fortificació , travessareu el pont vell , passareu pel bell mig dels carrers de la ciutat , anant a buscar la carretera que mena a l'aeroport , l'anomenada "Route de Bram" i d'aqui seguint primer la D-93 i més tard la D-48 arribareu a Pezers per una ruta més agradable , menys transitada i perillosa.  Aquí entronqueu amb la D6113 direcció Castelnaudary.